Mina favoritfotografer

Det finns många fotografer att följa på sociala medier, i den här texten har jag tänkt att dela med mig av mina absoluta favoriter som inspirerar mig i min fotografering!

Florian Schulz

Florian Schulz är verkligen helt otrolig, I mer än 25 år har Florian Schulz följt sin passion för naturfotografering. Hans arbete öppnar ett fönster in i den naturliga världen.

När du tittar på hans fantastiska bilder kan du helt enkelt uppleva stunder som få någonsin sett.

Webb/Norris

Dom här är verkligen en så  otroligt stor inspiration för mig, Alex och Rebecca Norris Webb är en fotografisk duo. Deras gatufotografering i Istanbul är det som cementerade min kärlek till deras arbete. Detta citat säger allt.

”Jag vet bara hur man går till en plats genom att gå, för vad gör en gatufotograf än att gå och titta och vänta och prata, och sedan titta och vänta lite mer, försöka förbli säker på att det oväntade, det okända eller hemligheten det kända hjärtat väntar precis runt hörnet. ”

Simon Norfolk

Nästa som jag verkligen kan rekommendera er att gå och följa direkt är Simon Norfolk som är guldstandarden för landskapskonst och dokumentärfotografering. Krigföring var ett viktigt område för honom och hans visuella bilder tills han vände sig till sitt projekt ‘When I Am Laid In Earth’. Det är inte bara en smart idé om den ständiga förändringen av landskap över hela världen, utan också ett indirekt klagomål mot effekterna av den globala uppvärmningen.

Theron Humphrey

Theron Humphrey älskar sin hund nästan mer än han älskar fotografering. Tack och lov kan han smälta dem båda tillsammans för att skapa något helt fantastiskt som hela Instagram älskar att följa.

Berättelsen om hans dagliga liv är inspirerande för konstnärer, fotografer och även de som vill hoppa över nätet.

Brian Lehmann

Sist men absolut inte minns på den här listan är Brian Lehmann, du kan inte säga att fotojournalisten Brian Lehman inte är helt passionerad i sitt arbete. Att vara det tredje hjulet för en hyena och dess ägare är ingen liten prestation.

Om det inte räcker, har hans fotografiska resa sett honom drabbas av både malaria och leptospiros. Han går hela distansen.

Det var min lista av mina idoler, hoppas ni gillade den här listan och att ni går och följer dom. Om ni vill läsa fler listor så finns det tillgängligt här på bloggen och ni är mer än välkomna att gå och läsa dom!

Mina favoritfotografer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen