Mina favorit fotografihemsidorna

Jag gjorde precis en lista av mina favoritfotografer och nu vill jag dela med mig av några av mina absoluta favorit fotografihemidor! Dessa är dom som jag alltid går in på när jag vill läsa om saker som har med fotografi att göra.

Digital Camera World

Den första är nog den jag är inne på mest, Digital Camera World är världens snabbast växande fotografihemsida, som täcker alla aspekter av bildskapande, från DSLR och fotoredigering till mobilfotografering och drönare.

Genom informativa tutorials, no-nonsense recensioner och djupgående köpguider hjälper DCW fotografer att hitta det bästa redskapet och visar dem hur man använder det. Fullständig avslöjande: det är en av våra systertitlar, också gjorda av Future Publishing.

Cambridge in Colour

Nästa som jag nästan alltid är inne på är Cambridge in Color som är en lärande gemenskap för fotografer. Förutom verktyg och självstudier har den ett aktivt onlineforum där du får svar på det mest otydliga av dina frågor. Det finns över 20 000 aktiva deltagare varje dag så det kommer alltid finnas någon där för att hjälpa dig. Det är gratis att registrera sig så om du föredrar att lära dig i en forummiljö är detta definitivt resursen för dig.

Photography Life

Den tredje hemsidan som jag inte kan leva utan är Photography Life, Grundat av en fotograffanatiker och med en lista av lika hängivna författare, är Photography Life en utmärkt källa till nyheter, artiklar och recensioner. Det är också ett fantastiskt ställe att hitta många instruktionsguider, från nybörjartips till mer avancerade tutorials som täcker saker som tungviktstekniska frågor och till och med driva ett fotograferingsföretag.

Fstoppers

Den fjärde och sista hemsidan för den här listan är Fstoppers, Från och med 2010 som ett online-community som syftar till att utbilda och inspirera fotografer har Fstoppers sedan dess vuxit till en massiv fotograferingsresurs som är full av nyheter, åsikter och tutorials. Det finns gott om inspiration från sitt galleri med användares bilder, såväl som Photo of the Day-tävlingen, och dess online-grupper är det perfekta stället att prata fotografering, dela ditt arbete och få feedback från samhället.

Det var min lista av mina favorit fotografihemsidor som jag är inne på varje dag, hoppas ni gillade den och om ni är intresserade av fler liknande texter så finns det några fler på bloggen som ni kan läsa!

Mina favorit fotografihemsidorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen